• Imprimeix

Acreditació de l'experiència professional

El Govern de la Generalitat aprova a finals de desembre del 2016 el primer Pla d'acreditació i qualificació professionals, que preveu una oferta de 7.900 places d'avaluació i acreditació de competències fins al 2018.

L'objectiu d'aquest pla és permetre que les persones amb mancances de qualificació professional puguin avaluar i acreditar les competències adquirides a través de la seva experiència professional.

El pla l'han elaborat els departaments d'Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies, en coordinació amb el Consell Català de la Formació Professional.

Tota la informació sobre el procediment d'acreditació, els requisits de participació, els àmbits professionals acreditables, els avantatges d'obtenir un certificat d'acreditació i les correspondències entre les competències acreditades i els mòduls dels títols d'FP i certificats de professionalitat es pot consultar al web Acredita't.

 

Convocatòria 2017 -2018

S'ha obert convocatòria del procediment d'avaluació i acreditació de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació per al curs 2017-2018.

La preinscripció està oberta des del 23 d'octubre fins al 15 de desembre de 2017.

Consulteu la Resolució ENS/2423/2017, de 29 de setembre, per la qual s'obre convocatòria del procediment d'avaluació i acreditació de les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació per al curs 2017-2018 en centres que depenen del Departament d'Ensenyament.