• Imprimeix

El SOC obre la convocatòria del Programa de projectes innovadors i experimentals 2018

El termini de presentació de les sol·licituds és des del dia 11 d'agost fins al 9 d'octubre de 2018, ambdós inclosos.

10/08/2018 12:08
Projectes innovadors i  experimentals

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) promou la convocatòria per a l'any 2018 per a la concessió de subvencions destinades al Programa de projectes innovadors i experimentals.

Mitjançant el Programa de projectes innovadors i experimentals, es pretén donar suport a les entitats locals que exerceixen un lideratge territorial en l'àmbit de l'ocupació i el desenvolupament local per a l'execució de projectes innovadors i experimentals identificats prèviament des del territori en el marc de la seva planificació territorial derivats de la concertació territorial.
La seva finalitat és respondre als nous reptes que planteja la situació socioeconòmica i ocupacional actual amb l'objectiu de crear i mantenir ocupació de qualitat, millorar l'activitat dels sectors productius estratègics generadors d'ús dels territoris, mitjançant la cooperació públic-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desfavorides.

Els projectes innovadors i experimentals són projectes ocupacionals integrats que s'implementen en un territori concret i que estan orientats a assolir uns resultats concrets, mesurables, contrastables, eficaços i eficients per a les persones i territoris destinataris. Aquests projectes hauran de donar suport a actuacions innovadores, demostratives i transferibles que mostrin noves vies per abordar necessitats clarament identificades.

En aquest marc es planteja la convocatòria del Programa de projectes innovadors i experimentals.

El termini de presentació de les sol·licituds és des de l'endemà de la publicació de la Resolució de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) fins al 9 d'octubre de 2018 inclòs.

Aquest Programa vol donar resposta a les necessitats específiques dels territoris amb intervencions que afavoreixin la innovació en el desenvolupament local i l'ocupació.