• Imprimeix

Els serveis públics d’ocupació del País Basc i Navarra visiten el SOC

Una delegació del Servei Basc d’Ocupació – LANBIDE i del Servei d’Ocupació Navarrès – NAFA LANSARE ha visitat el dia 4 de maig el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

09/05/2018 09:05
Visita serveis d'ocupació del Pais Basc i Navarra

El 4 de maig, la directora general del SOC ha rebut a la seu central del SOC la visita dels representants del Servei d’Ocupació del País Basc – LANBIDE- i del Servei d’Ocupació Navarrès – SNE-NL amb l’objectiu de compartir bones pràctiques i conèixer millor les polítiques que es desenvolupen en l’àmbit de l’ocupació a Catalunya.

Amb motiu d’aquesta trobada s’han organitzar tot un seguit d’activitats com ara la presentació del programa de “Noves Oportunitats” i el “Programa de Treball als Barris (programa de desenvolupament local)

Després d’una explicació sobre el funcionament de les Oficines de Treball, s’ha fet un visita a l’Oficina de Treball de Poblenou.

Així mateix, al llarg de la jornada també han tingut l’oportunitat de visitar la nova seu de l’Escola de Restauració, així com la Vinya d’en Sabater, dos projectes formatius de l’empresa municipal Grameimpuls de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Aquests dos projectes es desenvolupen amb el suport del SOC, tant en l’àmbit dels programes de formació professional per l’ocupació com dels programes de suport al desenvolupament econòmic local.

L’objectiu d'aquesta trobada ha sigut compartir bones pràctiques i conèixer millor les polítiques que es desenvolupen en l’àmbit de l’ocupació a Catalunya.