• Imprimeix

Representants del Consell Regional de Tànger-Tetouan-Alhoceima (CRTT) visiten el SOC

Durant els dies 25 i 27 de juny es va dur a terme aquesta visita al Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat i a la seu del SOC.

28/06/2018 09:06
marroc

En el marc d’un acord de col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, representants del Consell Regional de Tànger-Tetouan-Alhoceima (CRTT) visiten els dies 25 i 27 de juny el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat i la seu central del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya respectivament.

Aquesta delegació, integrada pel President de la comissió de formació professional i promoció del treball, el Director Regional del centre de Formació i el Representant al Marroc de l'ACCD, van tenir l’oportunitat de visitar el dia 25 de juny el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Sant Feliu de Llobregat. Durant aquesta visita, es va fer una presentació dels centres propis del SOC–CIFO-, i del Centre de Formació Professional d’Automoció CFPA. Seguidament, es va dur a terme un recorregut per les instal·lacions i les aulres d’aquest CIFO.

Així mateix, durant el dia 27 de juny es va dur a terme una sessió de treball a la seu del SOC. Durant aquesta jornada es va presentar el sistema de qualificacions professionals, els programes mixtes treball i formació professional  per a l’ocupació gestionats pel SOC i la formació continua per a treballadors en actiu, que porta a terme el Consorci, pilars per al desenvolupament professional de les persones.

Finalment, la jornada es va tancar amb una exposició sobre els programes per a joves de la Garantia Juvenil i sobre els Programes de formació professional transversals i sectorials dirigits a les persones treballadores ocupades

Aquesta visita forma part de les activitats organitzades en el marc de l’acord de col·laboració entre l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Regional TTA que té l’objectiu general de facilitar assessorament, formació i intercanvi de coneixements en els diferents àmbits de la Generalitat.

En concret, en l’àmbit del SOC els temes que han centrat aquesta visita han estat:

.- la planificació de la formació professional per una inserció laboral,
.- la identificació de les formacions amb una millor acollida al mercat de treball,
.- la definició i concreció de col·laboracions amb el món laboral a través de partenariats públics i privats.

Els temes que han centrat aquesta visita han estat la planificació de la formació professional per la inserció laboral, la identificació de les formacions amb una millor acollida al mercat de treball i la definició de col·laboracions amb el món laboral a través de partenariats públics i privats.