• Imprimeix

Prop de 19.000 persones es beneficien enguany de les polítiques actives d'ocupació del SOC a la demarcació de Lleida

El SOC prioritza els col·lectius que pateixen les conseqüències de la crisi i tenen més dificultats per trobar feina

26/10/2018 15:10
Demarcació de LLeida
La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Mercè Garau, ha presentat les polítiques actives d’ocupació que el Departament implementa enguany a la demarcació de Lleida.
 
Mercè Garau ha informat que el SOC està executant diversos programes de  polítiques actives d’ocupació a la demarcació de Lleida que beneficien aproximadament unes 19.000 persones.
 
El SOC va destinar 17,8 milions d’euros del pressupost de l’any passat per portar a la pràctica enguany accions adreçades prioritàriament a les persones en situació d’atur que pateixen les conseqüències de la crisi.
 
Els col·lectius prioritaris
 
  • Joves entre 16 i 29 anys, en especial els més joves, sense experiència professional i amb necessitats formatives.
  • Persones en situació de vulnerabilitat: destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, en risc d’exclusió social, immigrants.
  • Més de 30 anys, amb dificultats per incorporar-se al mercat de treball i les que necessiten actuacions urgents per evitar l’atur de llarga durada.
  • Més de 45 anys, amb necessitats formatives, aturades i amb dificultats de tornar al mercat laboral.
  • Atur de llarga durada, persones que han d’adquirir competències professionals i amb necessitats de millora de la seva ocupabilitat.
  • Dones, en especial víctimes de violència masclista, amb necessitats formatives i en situació d’atur de llarga durada.

Més de 17,8 milions d’euros destinats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya l’any passat a la demarcació de Lleida per les accions a favor de l’ocupació i contra l’atur

Més informació