• Imprimeix

La primera edició del Saló de l'Ocupació Juvenil rep prop de 10.000 visitants

Durant tres dies, el Saló ha ofert més de 200 activitats programades adreçades a joves d'entre 16 i 35 anys

19/03/2018 13:03
Fira d'ocupació juvenil

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha participat al primer Saló de l'Ocupació Juvenil, que ha tingut lloc del 14 al 16 de març,  tancant portes al recinte firal de Montjuïc amb prop de 10.000 visitants.

El Saló, emmarcat dins de la Setmana de la Formació i el Treball, ha coincidit amb el Saló de l'Ensenyament i el Saló Futura, per tant, ha estat un gran punt de connexió entre la població jove i tota l'oferta formativa i laboral.

La cita s’ha organitzat amb l’ objectiu principal de promoure l'ocupació entre les persones menors de trenta anys i de fomentar la contractació juvenil.

Adreçat a joves d’entre 16 i 35 anys, ha estat un espai tant per a joves universitaris i altament qualificats com per als qui pateixen les situacions més vulnerables.

Ha comprès 7 espais diferenciats per conèixer els recursos i serveis públics existents, rebre assessorament sobre drets i deures laborals, apropar-se al mercat laboral, descobrir noves ocupacions i oficis, o apropar-se a entitats del tercer sector o el món de l’emprenedoria.

Així mateix, els joves visitants han trobat informació, assessorament per part dels serveis públics, les entitats del tercer sector, els gremis professionals i les empreses privades.

El SOC, per la seva banda, ha comptat amb un espai per oferir informació sobre els serveis ocupacionals per a les persones joves que desenvolupa en el marc de la Garantia Juvenil, i en aquesta línia, s'han atès de manera personalitzada prop de 1.000 joves. De la mateixa manera, han tingut la possibilitat d'inscriure's a la Garantia Juvenil in situ en el mateix estand del SOC. D'altra banda, entitats col·laboradores del SOC en l'àmbit de la Garantia Juvenil han fet xerrades i sessions informatives de les experiències i bones pràctiques concretes que han dut a terme.
 

L'objetiu principal del Saló és promoure l'ocupació entre les persones menors de trenta anys i fomentar la contractació juvenil

JOB BARCELONA