• Imprimeix

El SOC participa a les jornades “De BCN al món. Del món a BCN”

Les jornades tenen com a objectiu donar a conèixer el ventall de recursos de mobilitat que els joves tenen al seu abast.

29/11/2018 08:11
de Bcn al món

El SOC ha participat en la 3a edició de les jornades De BCN al món. Del món a BCN que van tenir lloc el passat 22 de novembre.

Les jornades estan organitzades pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i tenen com a objectiu donar a conèixer el ventall de recursos de mobilitat que els joves tenen al seu abast.

En el marc d’aquestes jornades, personal tècnic de l’Àrea de Programes Internacionals, en representació del SOC, han participar en unes sessions sobre els programes de mobilitat i de pràctiques adreçats a joves per informar dels diferents programes que es gestionen des del SOC. Durant aquestes sessions, es va informar sobre el programa Eurodissea (programa de mobilitat internacional de l’Assemblea de les Regions d’Europa) i del programa TLN Mobilitat (per a joves en situació d’atur o inscrits a la Garantia juvenil).

En la mateixa línia, es va organitzar una taula rodona en la qual van poder intercanviar idees i coneixement amb diverses entitats promotores de pràctiques i joves que ja han gaudit d’una experiència de mobilitat.

Finalment les jornades es van tancar amb una fira d’entitats en la qual els joves van poder conèixer de primera mà les diferents propostes de mobilitat.