• Imprimeix

Subvencions per incentivar la contractació en pràctiques de joves (Garantia Juvenil)

El termini de presentació de les sol·licituds és des del 27 de juliol fins al 7 de setembre de 2018 (inclosos)

26/07/2018 12:07
Garantia Juvenil per a joves titulats

La convocatòria té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Les entitats sense ànim de lucre han de fer arribar el formulari de sol·licitud i la documentació annexa a través de Tràmits Gencat.

Les administracions locals tenen a la seva disposició el formulari de sol·licitud de subvenció i la informació per poder fer la tramesa electrònica a la Plataforma EACAT. Es farà buscant el programa a través de la pestanya “Tràmits”>”Catàleg de tràmits”.

El termini de presentació de les sol·licituds és des de l'endemà de la publicació de la Resolució de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) fins al 7 de setembre de 2018, aquest inclòs.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil;
  • estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya;
  • acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional;
  • complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

Les persones joves que hagin participat al Programa a la Convocatòria de l’exercici 2016 o 2017 no podran participar a la convocatòria d’enguany.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques durant un període de 6 mesos a jornada completa