• Imprimeix

Jornada d'avaluació dels programes d'orientació professional del SOC

El dia 11 de juliol ha tingut lloc la Jornada d'avaluació dels programes d'orientació professional del SOC.

12/07/2018 10:07
Jornada de presentació avaluacions SOC

La primera Jornada d'avaluació dels programes d'orientació professional que desenvolupa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, SOC, ha tingut lloc aquest dimecres 11 de juliol a la sala d'actes de la seu central del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquesta activitat s'ha adreçat al personal tècnic assignat a les oficines de treball i al Servei d’Informació i Orientació Professional que du a terme tasques d'orientació professional.

Cal destacar el fet que aquesta activitat, de caire estratègic, forma part de l'avaluació periòdica que fa el SOC dels programes que promou en l'àmbit de les polítiques actives d'ocupació, mitjançant entitats externes i especialitzades,  i que es coordinada des de la Secretaria Tècnica.

Així, en primer lloc, s'han fet les presentacions de les avaluacions dels programes d'orientació avaluats, i posteriorment s'ha obert un debat sobre els resultats obtinguts, que ha comptat amb la participació activa per part del professionals assistents, que ha enriquit les conclusions d’aquestes avaluacions.

Tenint en compte la bona rebuda per part del personal tècnic assistent es preveu la continuïtat de l'organització d'altres jornades similars.

 

 

 

 

Més informació