• Imprimeix

El SOC obre la convocatòria del Programa 30 Plus línia 1

El termini de presentació de sol·licituds per a les entitats promotores és del 10 al 20 de setembre de 2018, ambdós inclosos.

09/08/2018 13:08
Subvencions per a la realització del Programa 30 Plus per a la inserció laboral de persones desocupades de 30 i més anys

Mitjançant el Programa 30 Plus-Línia 1, el SOC ofereix a les entitats promotores subvencions per dur a terme projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur preferentment entre 30 i 45 anys, amb baix nivell de formació.

L’objectiu és proporcionar a aquestes persones, entre d’altres recursos, formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

El termini de presentació de sol·licituds per a les entitats promotores és del dia 10 al 20 de setembre de 2018, ambdós inclosos.

Concretament, el programa 30 Plus inclou les següents actuacions ocupacionals:

  • Prospecció i assessorament d’empreses.
  • Acompanyament en el procés de contractació i formació.
  • Formació vinculada a un contracte de treball i a les necessitats de la persona participant (durada mínima de 20 hores i un màxim de 100 hores, excepcionalment es podran fer més de 100 hores amb la finalitat d’obtenir un certificat de professionalitat).
  • Experiència professional mitjançant un contracte laboral (la durada del contracte subvencionat és d'un mínim de 6 mesos i un màxim de 9).

 

Aquest programa té com a objectiu la inserció laboral de persones desocupades de 30 i més anys