• Imprimeix

Ajuts per a les agències de col·locació 2017. Línia 1

Els destinataris són persones més grans de 30 anys, en situació d'atur i inscrites durant més de 12 mesos al SOC

29/12/2017 11:12
Ajuts agències de col·locació 2017. Línia 1

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu de facilitar a les persones una ocupació adient a les seves característiques i facilitar a les empreses les persones treballadores amb un perfil professional ajustat als seus requeriments i a les seves necessitats, impulsa la convocatòria d’ajuts a les agències de col·locació, línia 1.

Concretament, les accions subvencionables que es portaran a terme per aconseguir l'objectiu d'inserció laboral de les persones participants, són les següents:

  1. Accions de prospecció d’empreses per captar les ofertes a on es derivaran les candidatures de les persones assignades a l’agència de col·locació.
  2. Accions relacionades amb la valoració del perfil professional, aptituds i coneixements i de la qualificació professional, amb relació als requeriments i característiques dels llocs de treball derivats de les accions de prospecció esmentades en el punt anterior.
  3. Accions de seguiment de les candidatures proposades per l’agència de col·locació amb les empreses i les persones candidates, per comprovar els resultats de les derivacions i introduir millores en properes accions de derivació.
  4. Accions de preparació de les entrevistes laborals que siguin conseqüència de les candidatures proposades per l’agència de col·locació.
  5. Accions per a la millora dels resultats d’intermediació adreçades a reforçar la intermediació laboral de les persones.

Els destinataris són persones més grans de 30 anys, desocupades i inscrites durant més de 12 mesos al SOC com a demandants d'ocupació no ocupades que siguin derivades per les oficines de treball del SOC.

 

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 9 de febrer de 2018