• Imprimeix

Convocatòria Fem Ocupació per a Joves per a les entitats contractants

L’objectiu és afavorir la inserció laboral de les persones joves d'entre 18 i 29 anys, en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional

13/02/2018 11:02
Fem Ocupació per a Joves per a les entitats promotores

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) mitjançant el Programa Fem ocupació per a joves promou la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves d'entre 18 i 29 anys, en situació d'atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.

El programa s’adreça a persones joves que disposen del títol d'Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig. També a aquells joves que, malgrat no disposar d'alguna d'aquestes titulacions, disposen de la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics.

Cadascuna de les persones joves que participin en aquest programa, rebrà les següents actuacions ocupacionals:

  1. Experiència professional mitjançant contracte laboral.
  2. Formació vinculada al contracte de treball.
  3. Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

El termini màxim per presentar les sol·licituds és de 2 mesos des de la data d'inici del contracte laboral, i com a màxim fins al 30 de desembre de 2018.