• Imprimeix

Convocatòria del programa Treball i Formació

L’objectiu de la convocatòria és afavorir la inserció i millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur de més llarga durada

23/08/2017 10:08
Programa Treball i Formació

El SOC, amb l’objectiu d’afavorir la inserció i millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur de més llarga durada, impulsa la convocatòria de subvencions del programa Treball i Formació.

En el marc d’aquest programa, el SOC subvenciona els contractes de treball d’una durada de 6 o 12 mesos; les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral; i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d’una durada de 7 o 12 mesos.

Les ajudes es distribueixen en 4 línies de subvenció:

- Línia PANP: accions adreçades a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

- PRMI: accions adreçades a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

- DONA: accions adreçades a dones en situació d’atur (s’inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

- COOR: accions de coordinació i suport tècnic. Inclou dos tipus d'accions en funció de la durada, 7 o 12 mesos.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 5 d’octubre de 2017, aquest inclòs