• Imprimeix

Oportunitats laborals per treballar a Baden-Württemberg

Per a persones en situació d'atur i amb formació qualificada per treballar a diferents sectors o perfils professionals

21/01/2018 04:01
Oportunitats laborals per treballar a Baden-Württenberg

Arran del conveni de col·laboració entre els Governs de Catalunya i de Baden-Württemberg per fomentar la mobilitat laboral entre ambdós territoris, es preveu la selecció de professionals qualificats interessats en treballar en aquesta regió alemanya.

Es tracta d'una iniciativa adreçada a persones que es troben en situació d'atur i que compten amb formació qualificada i/o experiència en un dels sectors o perfils professionals amb dèficit de candidats a Alemanya.

Es busca personal, concretament, en els sectors de mecànica, mecatrònica i automatismes; electricitat i electrònica; informàtica; construcció i climatització; hostaleria i restauració; i sanitari.

Els serveis públics d'ocupació EURES de Catalunya (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya) i Baden-Württemberg (Zentrale Auslands und Fachvermittlung) valoraran els perfils professionals.

Les persones candidates podran optar a la subvenció de l'aprenentatge d'alemany, en cursos intensius, al Goethe Institut de Barcelona, amb l'objectiu d'incorporar-se en un lloc de treball a la regió alemanya un cop assolit el nivell B2 de la llengua.

No és necessari, per tant, tenir coneixements previs de llengua alemanya.

Els candidats poden enviar el currículum i la carta de presentació fins al 18 de febrer de 2018: mobilitat.cat-bw@gencat.cat.