• Imprimeix

Processos de selecció

Arran de la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de la Xarxa EURES amb els serveis públics d’ocupació d’altres països de l’Espai Econòmic Europeu (EEE) han nascut iniciatives de processos de selecció de professionals de diferents sectors a Catalunya.

Per participar en aquests processos de selecció, les persones interessades poden enviar les seves candidatures (currículum i carta de presentació) per correu electrònic tal com estableixen les bases de cada oferta.

Es contactaran les persones candidates seleccionades per concretar la forma de selecció en cada cas mitjançant el servei EURES i les empreses europees que es desplacin a Catalunya.

Procés de selecció per treballar a Alemanya en el sector de l'hostaleria; tindrà lloc a Barcelona els dies 12 i 13 de desembre de 2018. El termini de presentació de les sol·licituds és el 5 de desembre de 2018.

Trobareu tota la informació en aquest document.

EURES:Trobar feina a Europa Des d’aquesta pàgina del web del SEPE podeu consultar les ofertes de feina i els processos de selecció per treballar a Europa que es fan a tot el territori espanyol

Podeu enviar les vostres consultes sobre els processos de selecció a Catalunya per treballar a Europa en el marc del programa EURES a eures.seleccio.soc@gencat.cat