• Imprimeix

Ajudes a la mobilitat

Programes d'ajudes a la mobilitat laboral de la Comissió Europea

L’objectiu d’aquests programes de la Comissió Europea és ajudar econòmicament als ciutadans i ciutadanes de la UE que han decidit marxar a treballar a un altre país europeu, per assistir a una entrevista laboral, per al trasllat per incorporar-se a un lloc de treball, com també per fer un curs d'idiomes vinculat a la incorporació a un lloc de treball o bé per al reconeixement d’un títol acadèmic.

Persones en recerca de feina residents a qualsevol Estat membre de la Unió Europea, Noruega e Islàndia inscrites com demandants d'ocupació.

Per tramitar els ajuts i/o per a més informació contacteu amb el personal EURES a través del correu electrònic segons la demarcació territorial on resideixi. Indiqui a l’assumpte del correu electrònic “ajudes a la mobilitat EURES” i les seves dades de contacte:

Comarques de Barcelona: eures.barcelona.soc@gencat.cat

Comarques del Camp de Tarragona o Terres de l’Ebre: eures.tarragona.soc@gencat.cat

Comarques de Lleida o l’Alt Pirineu: eures.lleida.soc@gencat.cat

Comarques de Girona: eures.girona.soc@gencat.cat

Important: la sol·licitud d’aquests ajuts s’ha de presentar abans de la data de la realització de l’entrevista, o bé de la incorporació al lloc de treball.

'El teu primer treball EURES (Your first EURES JOB) – Ajudes per a persones joves d'entre 18 i 35 anys. EURES Espanya es soci dels projectes “Tu primer trabajo EURES” d’Alemanya, França, Itàlia i Suècia.

Alemanya
França
Itàlia (castellano, english)
Suècia (castellano, english)

"Reactivate" – Ajudes per a persones majors de 35 anys. EURES Espanya es soci dels projectes “Reactivate” de França, Itàlia i Suècia.

Itàlia (castellano, english)
Suècia (castellano, english)
França

Més informació a la pàgina web de la Comissió Europea: "Tu primer trabajo EURES" i a la Guia del projecte i "Reactivate".